top of page

Statisticile arata ca mai putin de 50% din firme reusesc sa atinga varsta de 5 ani si mai putin de 20% varsta de 10 ani. Cum ti se pare in asemenea conditii o garantie de 10-25 ani sau chiar mai mult? Cat de serioasa este aceasta, cand cineva care nu ofera credibilitate isi asuma un angajament pentru 10-25 de ani?

Noi suntem pe piata din 2005 cand am infiintat prima productie si montaj de termopane sub un brand ce in 2012 a suferit o redenumire in NEOFORT in incercarea de a unifica sub acelasi nume mai multe activitati: vanzare si montaj de tamplarie pvc, vanzare si instalare de sisteme de aer conditionat pt uz casnic si industrial, imobiliare, intermediere de credite si asigurari etc.

Le spunem cu mandrie tuturor clientilor ca toate interventiile service la care am fost solicitati au fost in prima luna dupa montaj (de cele mai multe ori ansamblurile de tamplarie nu au fost protejate corespunzator de efectul lucrarilor de reparatie adiacente, sau au fost manevrate gresit), chiar si asa, pentru ca am inceput sa informam temeinic clientii in acest sens, am ajuns la o rata de servisare de sub 2-3% din totalul lucrarilor efectuate. Da, este un procent incredibil. Explicatia? Montatorii cu care lucram au o experienta de 10-17 ani si lucreaza in regie proprie, iar costul oricarei greseli este suportat de persoana aflata in culpa, credem ca responsabilizarea oricarui angajat sau colaborator duce intotdeauna la rezultate peste medie,.

Exchipele au fost selectate in timp astfel incat sa obtinem tot ce e mai bun de la oamenii cu care colaboram.

Chiar si in aceste conditii pot aparea erori, pentru asemenea situatii exista garantia de 5 ani pentru montaj si feronerie, 10 ani profile PVC, sticla si armaturi (aceasta este garantia acordata de furnizorii de profile sticla si armatura).

 

De aproape 18 ani suntem in piata si speram ca peste 20 sa ne gasiti tot aici!

TERMOPANE SALAMANDER service post garantie rapid si eficient, Bucuresti, tamplarie pvc salamander bucuresti, termopane clasa A, Bluevolution Streamline 5 si 6 camere de izolare, termopan german salamander, sector 2, Bucuresti.
bottom of page