top of page

Baghete WarmEdge.
Baghetele warmedge sunt distantieri  realizati din materiale care se monteaza la fel ca si distantierul din aluminiu intre foile de sticla ale geamurilor termoizolante (termopane)
cu doua foi de sticla sau cu trei foi de sticla.Baghetele WarmEdge au un grad de transfer termic linear mai redus decat distantierii din aluminiu obisnuiti, astfel incat aduce o contributie substantiala in privinta imbunatatirii comfortului termic al locuintelor. Plusul de izolare este asigurat prin reducerea puntilor termice formate perimetral pe marginile termopanelor.
Prin folosirea bagetei WarmEdge se realizeaza totodata izolatia marginilor termopanelor micsorand si incalzirea  puternica acestora in sezonul cald,
deasemenea  bagheta WarmEdge previne condesul ce se formeaza pe geamul termopan la extremitatile acestuia .
Beneficile bagetei warmedge:
 

  • eficienta termica ridicata

  • readuce semnificativ costurilde de incalzire si climatizare

  • inlatura condesul perimetral de pe geamurile termoizolante

  • usor de prelucrat

  • durata de viata ridicata a termopanului, in sensul ca bagheta Warm Edge asigura 100% lipsa de permiabilitate ale gazelor, astfel incat argonul introdus nu-si diminuiaza concentratia dupa 5 ani de utiliare ca si in cazul baghetelor distantieri din aluminiu.

 
Baghetele distantieri Warm Edge reprezinta cea mai avansata si rentabila inventie de ultima ora, in domeniul imbunatatirii calitatii de izolare ale pachetelor termoizolatoare montate pe tamparia pvc. In mod traditional termopanele se fac cu distantarea geamurilor de sticla prin distantieri din aluminiu, acest material fiind un conductor foarte bun, astfel o mare parte din izolatie se pierde.
Atunci cand este frig afara si cald în interior, caldura scapa prin distantierul lasand marginea interioara a ferestrei mai rece decat restul. Această pierdere de caldura semnifica oun efort energetic mai mare realizat pentru incalzire si pentru a mentine o temperatura confortabila in interior. In anumite condiții, in special la temperaturi mai reci, datorita cativitatilor desfasurate de zi cu zi, excesul de umiditate condenseaza pe suprafata rece a termopanului, de obicei, de-a lungul marginilor din interiorul ferestrei. De-a lungul timpului condensul persistent devine un teren propice pentru mucegai si bacterii. Sporii de mucegai intra în aerul pe care il respiram si poate duce sau agrava afectiunile respiratorii si alte probleme de sanatate.

bottom of page