top of page

Periodic desfasuram campanii promotionale de fidelizare a clientilor. Promotiile noastre vin sa completeze cu un plus de beneficii, preturile bunurilor si serviciilor pe care le practicam in relatia cu vechii si potentialii clienti. Va invitam sa va bucurati de experienta unei colaborari bazate pe respect, transparenta si onestitate. Consideram ca o promotie, implicit un beneficiu acordat clientilor, trebuie sa fie real si sa aduca un plus de valoare efectiv. Nu practicam promotii la preturi marite artificial. Cel mai mare beneficiu urmarit de noi, reprezinta continuitatea relatiei cu toti clientii nostri. Recomandarile venite din partea beneficiarilor, fiind expresia multumirii lor.

Adu culoare in casa ta. Tamplaria din PVC poate fi in culoare RAL sau imitatie de lemn. Folia RENOLIT este produsa de acelasi furnizor pentru toate profilele de provenienta Germana. In procesul utilizarii pot aparea tot felul de mici accidente, zgarieturi, lovituri etc. Cu CREIONUL CORECTOR, aceste urme pot fi remediate cu usurinta.

Promotie valabila pentru comenzi imitatie lemn si color.

 Creion pasta corector gratuit

CREION CORECTOR TERMOPANE SALAMANDER

PROMOTIE MANERE SECUSTICK - GRATUITE

Pentru orice comanda de tamplarie PVC Salamander in perioada de promotie, tamplaria va fi dotata standard cu manere ANTIEFRACTIE SECUSTICK HOPE ROTO de culoare extrastandard BRONZE sau TITAN MAT. Aceste manere vor da un plus de eleganta termopanelor dumneavoastra, in plus vor fi usor de asortat la culoarea manerelor de la usile de interior.

 Manere Hope Roto Secustick 

Termopane Salamander, Tamplarie PVC Salamander, Termopan Salamander Bucuresti, promotie termopane, promotii tamplarie pvc Salamander, manere Hope, secustick termopane, promotii, promotie, oferta promotionala, oferte promotionale, pret redus, preturi promo

Pretul pentru un set INTRETINERE PREMIUM productie Germania, este de 20 euro/set. Noi vi-l oferim GRATUIT.

Faceti un contract in perioada desfasurarii promotiei si primiti acest set, indiferent de valoarea comenzii.

 Set Intretinere Oferit Gratuit 

Termopane Salamander, Tamplarie PVC Salamander, Termopan Salamander Bucuresti, promotie termopane, promotii tamplarie pvc Salamander, set intretinere, set curatare termopane, promotii, promotie, oferta promotionala, oferte promotionale, pret redus, preturi
bottom of page