top of page

Tamplatia PVC Salamander poate fi completata de sistemele de inchidere premium PATIO LIFE HEBESCHIEBE, acestea presupun montarea de usi si panori culisante la dimensiuni foarte mari, astfel se asigura o vizibilitate maxima in zonele cu terase sau balcoane mari. Sitemul PATIO LIFE HEBESCHIEBE este modul cel mai elegant de a conecta sistemele de inchidere la terasele foarte mari.

Acest sistem nu doar imbunatateste calitatea viietii familiei dumneavoastra, prin eleganta designului, a privelistei asigurate de un unghi mare de vizibilitate si folosirii facile a sistemului PATIO LIFE HEBESCHIEBE, dar vine si cu un plus mare de valoare la costul locuintei dumneavoastra.

La proiectarea sistemului de culisare HEBESCHIEBE  76 / PVC, conceptul de izolare premium si utilizare facila a fost prioritatea de prim plan. Canaturile sunt 76 mm latime si contin 4 camere interioare de izolare. Sistemul de inchidere ingenios, care utilizeaza forta de impuls, contrabalansand efortul la actionare, face posibila manevrarea unor ansambluri de tamplarie foarte mari cu greutati de cateva sute de kg. Principiul inovator consta in faptul ca, in loc ca manerul sa ridice intreaga cercevea, acesta ridica doar garniturile verticale.

 Cu aceasta tehnologie rafinata indeplinim toate cerintele normei europene DIN EN 13126-16 pentru feroneria culisanta prin ridicare si suntem cu mult inaintea concurentei in ceea ce priveste confortul de manipulare. Acest lucru corespunde trendului de a realiza incaperi din ce in ce mai inalte, chiar si in locuintele private, si indeplineste totodata normele actuale in domeniul economisirii energiei si caldurii.
Usile-fereastra cu cercevea culisanta prin ridicare in locul celei oscilante  economisesc spatiu si permit o utilizare optima a acestuia, deoarece cerceveaua nu se deschide in interiorul incaperii. Datorita dimensiunilor mari ale ferestrelor poate patrunde lumina multa in incaperi, ceea ce, impreuna cu designul deosebit, creeaza un sentiment de bine chiar si celor mai pretentiosi clienti. Gama de culori oferita vine in intampinarea clientilor pentru a satisface oricare dintre preferintele acestora.
Sistemele de feronerie PATIO LIFE HEBESCHIEBE pot fi folosite la fel de bine si ca partitii pentru incaperi.

Izolarea excelenta a fost vizata de folosirea de sigilii speciale in sistemul PATIO LIFE HEBESCHIEBE. Sistemul permite de asemenea pachete termoizolatoare cu grosimi de pana 45 mm. Sistemele de usi si ferestre PATIO LIFE HEBESCHIEBE confera oricarui spatiu o atmosfera deschisa si luminoasa cu un grad ridicat de stabilitate si performanta. Designul modern al sistemului PATIO LIFE HEBESCHIEBE asigura o miscare usoara a partii mobile si o fiabilitate ridicata a componentelor mobile a feroneriei.

Caractersitici:

-protectie impotriva intemperiilor si o intretinere usoara datorita materialelor de renume si a suprafetelor foarte mari.

-armaturile din otel de dimensiuni mari asigura fiabilitate pe termen lung.

DIMENSIUNILE  MAXIME  SUNT:

  • 6000x2500 (LxH) PENTRU  PROFILE  ALBE

  • 5000x2300 (LxH) PENTRU PROFILE INFOLIATE 

  • sarcina admisa de pana la 400kg

bottom of page