top of page

Pervazuri de exterior din aluminiu
Glafurile de exterior ofera o protectie sporita la exterior impotriva fenomenelor naturale, prevenind infiltrarea apei in interiorul peretelui. Glafurile exterioare din aluminiu  ofera o rigiditate si o rezistenta ridicata, sunt prevazute cu o folie de protectie impotriva zgarieturilor care pot aparea in timpul lucrarilor de constructii. Rolul principal al glafurilor exterioare este de a proteja zidaria si fatada locuintei in zona tamplariei impotriva infiltratiilot de apa.
Gama noastra de culori pentru glafurile de exterior sunt: alb, maro, stejar auriu, nuc, mahon, mooreiche, stejar rustic etc.
Dimensiunile pentru  glafurile de exterior sunt :
-150mm -180mm -210mm -240mm -260mm -280mm -300mm   
 
Glafuri de interior din PVC sau piatra naturala
Glafurile de interior au un rol estetic de infrumusetare dar si un rol de protectie a peretelui.
Glaful de interior pune in valoare finisajul si designul interior din care rezulta o ambianta placuta si o nota de bun gust fiecarei incaperi.
Glafurile de interior sunt construite dintr-o placa din PVC care ofera o durabilitate indelungata si o protectie eficienta imoptriva umiditatii.
Gama noastra de culori pentru glafurile de interior sunt: alb, maro, stejar auriu, nuc, mahon, mooreiche, stejar rustic etc.
Dimensiunile pentru  glafurile de interior sunt :
-150mm -200mm -250mm -300mm -350mm -400mm                                                                                            

Glaf interior Neofort din PVC cu invelis HPVC (suprafata tratata) - o noua generatie de glafuri.
 
Tot mai multi oameni aleg glafuri din PVC datorita aerului elegant pe care il confera caminului. Acestea sunt rezistente  si de lunga durata, nu necesita intretinere semnificativa si au un rol estetic deosebit de important, creand o armonie perfecta cu fereastra.
 
Util pentru amenajarea casei tale, glaful sau pervazul de interior are o dublă funcţionalitate. Pe lângă aspectele practice legate de protejare a peretelui sau a ferestrei, acesta reprezintă şi un element esenţial pentru decorul locuinţei tale,  realizand cu eleganta finisarea dintre baza ferestrelor si pereti, astfel conferind un aspect ingrijit ansamblului (casa de locuit, birou, spatiu comercial sau hotelier)..
Design simplu ce confera distinctie si eleganta, cu o grosime de 2 cm  si muchie frumos rotunjita, are o structura interna  tip fagure, este durabil si se intretine usor.
Unul dintre avantajele acestui glaf  este resistenta inalta la apa a invelisului HPVC (hardpolyvinylchlorid). Glaful va va captura cu masivitatea lui iar caracteristicile remarcabile il fac potrivit pentru diverse spatii interioare.
 
Avantaje:

  • Invelisul HPVC este resistent la zgirieturi, umiditate, deformare si raze UV.

  • Lungimea este de 6000mm

  • Latime cuprinsa intre 150mm si 300mm

  • Glaful este extrem de resistent la deformari si deteriorari mecanice datorita grosimii  suprafetei superioare.

  • Material ignifug

  • sunt realizate din material nedaunatoare omului sau mediului

 
Se prezinta intr-o gama variata de culori: Alb, Stejar auriu, Stejar rustic, Mooreiche, Tiama, Mahon, Gri antracit.
De retinut, sunt usor de montat, usor de intretinut, usor de curatat.
 
Executii speciale:
Glafurile de fereatra Neofort se executa intotdeauna la dimensiunile necesare pentru fiecare fereastra in parte. Situatiile particulare care apar dupa montajul ferestrelor pot fi rezolvate prin executii speciale cum sunt: taieturile oblice, decupajele, etc.
In acelasi timp aceste glafuri beneficiaza de un sistem unic de accesorii, utile atat la montaj (cleme si rozete de montaj), cat si in exploatare (grille de aerisire pentru radiatoare, capace laterale etc).
Glafurile Neofort se livreaza cu o folie de protectie pentru lucrarile de constructii ulterioare.
Este de preferat să se monteze odată cu fereastra, pentru ca glaful sa fie introdus sub fereastră, dar se poate aplica şi ulterior cu un adeziv special de lipire. Aplicarea ulterioară se poate face ţinând cont de grosimea acestuia de 2cm.
Montarea glafurilor se face utilizand un profil special (solbanc) pentru imbinare, care asigura fiabilitate, etanseitate si pozitionarea corecta a glafului.
 
Accesorii si Adezivi
Piese de inchidere laterala, recomandate pentru glafurile de fereastra exterioare pentru protectia zidariei.
 
Rozete cu surub
·         Ancoreaza glaful in patul de mortar
·         Se fixeaza pe glaf inainte de montaj
·         Sunt necesare 3 bucati pe metru liniar
Console de fixare
·         Fixeaza glaful pe tocul ferestrei
·         Se monteaza sub tocul de fereastra pe profilul de fixare al glafului
·         Sunt necesare 3 bucati pe metru liniar
Montaj-kleber
·         adeziv poliuretanic - se aplica in cordoane pe suprafete netede
Spuma poliuretanica
·         spuma cu expandare redusa - pentru lipire si termoizolare
 
Departamentul de dezvoltare asigura o imbunatatire continua a calitatii produselor, in concordanta cu ultimele normative de calitate. De asemenea NEOFORT mentine cele mai inalte standarde in privinta serviciilor oferite si a promptitudinii onorarii comenzilor, garantand pentru toate produsele sale aflate in stoc un termen de livrare de max. 7 zile.
 
Glaful exterior Neofort din Aluminiu
Cele mai multe sisteme de glafuri exterioare profesionale sunt confectionale din aluminiu, completând în mod eficient tâmplăria termoizolanta modernă, atât prin rezistenţă cât şi prin design.
Glafurile exterioare se  montează sub toc, pe un profil de înălţare – în cazul în care tâmplăria se montează concomitent cu glafurile, sau direct pe profilul de toc,  – dacă tâmplăria a fost montată anterior.
Glafuri de exterior din aluminiu protejează eficient peretele de faţadă al construcţiei în zona ferestrei împotriva îngheţului, a pătrunderii apei şi murdăriei. Elementele de închidere laterală (capace din plastic dur, rezistent la raze UV) împiedică deteriorarea tencuielii zidăriei la extremităţile glafurilor de fereastră
Culori disponibile
Alb, Maro (RAL 8014), Maro (RAL 8019), Stejar auriu, Mahon, Nuc, Bronz.
Posibilitate de vopsire in camp electrostatic la orice nuanta RAL.
Dimensiuni
Pervazul de aluminiu are latimi cuprinse intre 125 mm si 300 mm iar grosimea acestuia este cuprinsa intre 1,5 mm si 2mm in functie de latimea acestuia. Grosimea pervazului exterior creste exponential cu latimea acestuia.
Caracteristici
Produsul are un finisaj lucios, favorizeaza scurgerea apei in exterior
Sunt disponibile si capace laterale de inchidere din PVC rezistente la razele ultraviolete.
 
Montaj
 
Montarea glafurilor se face utilizand un profil special (solbanc) pentru imbinare, care asigura fiabilitate, etanseitate si pozitionarea corecta a glafului.
Glafurile exterioare se montează sub toc, pe un profil de înălţare – în cazul în care tâmplăria are prevazut acest profil si nu este acoperit la exterior de tencuiala sau izolatie, sau direct pe profilul de toc, – dacă tâmplăria este montata si nu are prevazut profilul de inaltare. Se prind cu suruburi galvanizate.
 Glaful de PVC pentru Exterior, este  special conceput pentru a rezista conditiilor climaterice si factorilor UV.
In compozitia sa se regasesc aditivi si stabilizatori de inalta performanta ,specifici industriei de profile PVC.
AVANTAJE :
·          Montarea unui glaf exterior adecvat ne ofera satisfactia protejarii peretilor de infiltratii si deteriorari. Un sistem de glaf exterior profesional  capabil ne protejeaza cu adevărat peretele. Datorita aspectelor financiare, uneori se refuza achizitionarea si montarea glafurilor exterioare, marind astfel riscul de a investi în fiecare an în reabilitarea peretelui.
·          Completeaza ferestrele intr-un mod armonios oferind si un aspect elegant pe langa cel practic. Lungimea maxima a unui glaf poate ajunge pana la 6 metri, iar latimile sunt variabile (intre 125mm si300mm).Ultimele tehnologii in materie de glafuri, fie ele de interior sau exterior, ofera o durata de viata de pana la 50 de ani.
·          Sunt non-inflamabile si usor de manevrat, devenind o componentă obligatorie a sistemului de protecţie hidrofugă a clădirii .
·          Acestea sunt rezistente la coroziune si nu necesita intretinere.
·          Usor de curatat
·          Rezistente la zgarieturi
·          Pretul mic si zgomotul redus la caderea picaturilor de ploaie.
·          Dilatabilitate extrem de joasa
·          Sunt realizate din materiale nedaunatoare omului sau mediului

Culori disponibile Gama Imitatie lemn
Culori disponibile Gama RAL
bottom of page