top of page

Iti este cunoscut sentimentul, cand esti fericit pentru ca ai aflat o informatie pretioasa, o informatie care te-a transformat intr-un castigator? Noi iti dam cele mai actuale informatii si solutii, trebuie doar sa ai rabdare sa ne asculti.
Exista mai multe variante de contact:
    1. Vino la sediul nostru unde vei gasi permanent intre 9.30 si 18.30 de luni pana vineri, o persoana dedicata, care iti va prezenta produsele noastre cu lux de amanunte, totodata le poti vedea fizic in show room.
     2. Poti vizita la cerere cu o programare prealabila una din fabricele ce produc tamplaria noastra si poti consulta intregul flux de productie.
     3. Putem organiza o vizita la punctul de depozitare-sortare-livrare pentru a vedea fizic produsele ce urmeaza sa fie expediate si montate.
    4. Pentru cei mai sceptici putem face si o vizita la o lucrare deja montata la care sa poata consulta gradul de satisfactie al clientului-cumparator, alegerea se  va face prin sondaj si cu rezerva acceptului Beneficiarului.
 
 Iti oferim toate aceste posibilitati, intrucat dorim sa fim cat se poate de deschisi si transparenti fata de orice potential client care ar solicita probarea calitatii produselor noastre.
 
 Te asteptam sa ne testezi!
    

TERMOPANE SALAMANDER oferte de pret reduceri Bucuresti, tamplarie pvc salamander bucuresti, termopane clasa A, Bluevolution Streamline 5 si 6 camere de izolare, termopan german salamander, sector 2, Bucuresti.
bottom of page