top of page

SISTEM MASTER KEY 

Sistemul Master-key te ajuta sa te simti in siguranta, pentru ca pentru noi este foarte important sa stii ca sistemele de inchidere pe care le ai sunt facute cu tehnologii avansate si materiale de o calitate superioara, capabile sa reziste impotriva oricarei incercari de intrare fortata prin efractie. Usile din profile pvc salamander pot fi dotate cu un asemenea sistem. Termopanele Salamander dotate cu o feronerie

Sistemul de inchidere este utilizat la hoteluri, pensiuni, firme de birouri si ansambluri rezidentiale si poate fi montat atat pe usile din termopan cat si pe usile normale. Manunchiurile greoaie de chei vor fi inlocuite cu o singura cheie (Master-Key)

Acest sistem poate fi construit avand la baza o cheie patentata astfel pe langa controlul strict al accesului, veti avea avea si un control impotriva dublarii neautorizate a cheilor.

Sistemele de inchidere mecanice se construiesc dupa strucutura unui plan de inchidere, modificarea structurii va duce la noua inchidere master care va urmarii toti cilindri si cheile deja livrate dupa o functionare clar stabilita.

Avantajul sistemului de inchidere consta in limitarea accesului in incaperi si limitarea persoanelor neautorizate. Cheia principala Master-Key permite celor care gestioneaza sistemul sa deschide toate usile din tamplarie pvc cu cheia principala (Master-Key) iar toti ceilalti utilizatori vor primi cate o cheie cu care vor putea deschide numai anumite usi (durata de viata medie a unei inchideri master este de 12 pana la 15 ani).

Functionarea sistemului master-key (EXEMPLU FIRMA):

Pntru o firma cu mai multe departamente, managerul vrea sa stopeze accesul neautorziat in anumite zone din firma:

1.managerul -  cheie master-key (cheia principala), el poate sa deschida toate incaperile.

2.contabilul (cheie singulara) - poate deschide usa de la intrare, birourile departamentului financiar, fara a putea avea acces la celelalte zone.

3.secretara – (cheie singulara)- poate sa deschida usa de la intrare si biroul, fara a putea avea acces la celelalte zone

4.inginerul –(cheie singulara)- poate sa deschida usa de la intrare, birou, atelier, fara a avea acces la celelalte zone.

5.muncitorul –(cheie singulara)- poate sa deschida usa de la intrare, vestiar si atelierul in care lucreaza, fara a avea acces in celelalte zone. 

bottom of page