top of page

STICLA ORNAMENTALA

Sticlele ornamentale pot fi folosite atat pentru interior cat si pentru exterior. Sunt ideale in crearea unor spatii intime si in acelasi timp luminoase. Fiecare model va poate oferi un nivel diferit de opturare, va ajuta sa creati impresia unui spatiu mai complex si tot odata va oferta posibilitatea de personalizare dintr-o gama variata de modele, culori si texturi cu costuri foarte reduse.

Sticla ornamental poate fi folosita atat in pachetul termopan de 24mm cat si in pachetul termopan de 40mm, 44mm si 52mm.

Modelele prezentate pot fi in varianata pe alb sau in varianta pe bronz.

Sticla ornamentala in cursul procesului de fabricatie este supusa la trecerea printre doi cilindri de laminare dintre care unul este gravat cu un motiv. 

Sticla reprezinta cea mai mare suprafata a tamplariei care comunica cu mediul exterior astfel incat este foarte important ca pachetul de sticla sa fie de cea mai buna calitate
Sticla ornamentala, transparent, translucid sau opac, poate oferi o abundenta de desene, culori si texturi care pot adauga stil si pot moderniza o incapere.  Este extrem de potrivit pentru crearea unor spatii luminoase si intime, deoarece permite extinderea spatiului locuibil, din punct de vedere vizual, prin difuzarea luminii intr-un mod placut si prin filtrarea privirilor directe. Produs prin apasare, geamul float sau ornamental este o optiune foarte economica, aceasta sticla este semi-topita intre cele doua role de metal pentru imprimarea  modelului. Anumite modele de geam ornamental pot fi combinate cu alte tipuri de sticle tratate pentru a obtine un plus de izolatie termica si acustica si de siguranta sporita. Cerintele arhitecturale, nevoia de personalizare a locuintei, biroului cat si nevoia de intimitate au facut ca folosirea sticlei ornamentale sa fie in continua crestere. Sticla ornamentala se realizeaza intr-o multitudine de variante (sticla ornamentala poate fi de diferite modele si culori, iar a doua foaie din unitatea de termopan poate fi clara, colorata, reflexiva, antiefractie sau low-E).

bottom of page