top of page

SPROSURI ORNAMENTALE TERMOPANE PENTRU TERMOPANE SALAMANDER

Sprosurile de tamplarie PVC Salamander denumite si baghete ornamentale, dau o nota eleganta geamului termopan si locurintei in general. Sunt cea mai buna cale prin care poti personaliza tamplaria PVC din casa intr-o maniera eleganta si practica in acelasi timp. Sprosurile autentice au ca materialul de baza lemnul si sticla obisnuita, dar singura solutie eficienta ramane cea a structurilor din ptofile PVC salamander. Acest tip de sprosuri da ferestrelor salamander un aspect autentic. Datorita faptului ca baghetele ornamentale pentru termopane sunt integrate intre cele doua straturi de sticla, ferestrele se pot intretine mult mai usor.Astfel de geamuri se vad frumos de afara si dau un aer exceptional de placut in interior
Firma noastra  vă oferă posibilitatea de a alege sprosurile pentru tamplaria pvc cu geam termopan integrate între sticlă pe diferite tipuri de mărimi și forme, din aluminiu.
Sprosurile incorporate in sticla termopan pot avea grosimi de 8, 18 sau 26 mm fiind disponibile in diverse culori cum ar fi: alb, stejar auriu, mahon, mooreiche, anthrazit.
Neofort Biz pune la dispozitia dumneavoastra termopane PVC Salamander dotate cu sprosuri pentru fiecare tip de fereastra sau usa oferind un aspect traditional, contemporan sau elegant casei dumneavoastra.
 
Există mai multe variante de sprosuri: sprosuri inserate în camerele ferestrei, sprosuri montate şi sprosuri de împărţire a ferestrei, la fel si la usi.

bottom of page