top of page

PANELURI ORNAMENTALE TERMOPANE PENTRU TERMOPANE SALAMANDER

Gama noastra de paneluri ornamentale pentru usi din PVC este de calitate superioara, fabricate in Germania, panelurile noastre decorative pentru usi din profile PVC vin intr-o paleta diversificata de culori si imitatii de lemn. Printr-un design elegant, armonios integrat, usa poate fi personalizata  pana la cel mai mic detaliu, astfel incat puteti sa beneficiati de un produs ales dupa placul dumneavoastra.
Calitatea deosebita a PVC-ului german, ofera garantia unui produs de exceptie si o siguranta ridicata prin faptul ca puteti opta pentru trei straturi de PVC, o izolatie termica buna datorita polistirenului extrudat si nu in ultimul rand a unei intretineri usoare a profilelor din PVC. Calitatea sticlelor si baghetelor ornamentale confera o bogatie estetica superioara, panelurile ornamentale din PVC si aluminiu pentru usi de intrare sunt furnizate intr-o gama variata de forme si finisaje, fiind realizate la comanda in functie de tipul de geam precum si de modelul prevazut in proiect (vitraje prelucrate in diverse nuante cu folii speciale sau imitatie de metal topit  si baghete ornamentale etc)
Prin varietatea de modele si culori, usile realizate cu panelurile noastre se incadreaza armonios in orice ansamblu de tamplarie pvc Salamander.
Caracteristicile principale ale panelurilor decorative Salamander sunt remarcate de calitatea materialului din care sunt confectionate fetele, rezistente la actiunea razelor UV, astfel procesul de dilatare sau contractare este mult mai redus.
Sticlele sunt securizate, usor de intretinut si cu o izolatie fonica foarte buna.
Aceste materiale nu se sparg, nu se ingalbenesc si nu se deformeaza cu trecerea timpului, ramand mereu un garant al calitatii aspectului elegant al oricarei usi de intrare, imbunatatind imaginea oricarei fatade. O usa de intare adesea are menirea unei carti de vizita a casei, iar acest aspect este sustinut din plin de eleganta panelurilor decorative PVC Salamander.

bottom of page