top of page

PRODUSE INTRETINERE TERMOPANE SALAMANDER PENTRU TERMOPANE SALAMANDER

Cu produsele speciale de intretinere a tamplariei pvc Salamander puteti asigura curatarea perfecta a suprafetelor termopanelor. Urmele de murdarie lasate de praf sau ploaie pot fi îndepartate foarte simplu prin utilizarea unui detergent special si o laveta moale din setul de intretinere pentru termopane. Intretinerea ferestrelor din tamplarie pvc, in special a celor de culoare alba, poate fi problematica in apropierea zonelor industriale si a zonelor cu trafic intens, impuritatile existente în atmosfera putand forma depuneri de rugina, praf industrial sau calamina. Pentru protejarea suprafetelor tamplariei, va recomandam in acest caz, o curatare mai frecventa. Geamurile pot fi curăţate cu apa calda si detrgenti specifici curatarii sticlei.
Atrageti atentie la tipul de detergent folosit. Agenţii de ingrijire sau curatare agresivi, sau abrazivi, ce contin solventi sau substante precum diluantii din rasina sintetica sau acetona, pot deteriora irecuperabil ferestrele dumneavoastră. De asemenea, utilizarea in procesul de curatare a obiectelor dure precum spacluri, perii de sarma sau bureti abrazivi, nu este recomandata, intrucat acestea pot duce la deteriorari mecanice.
Primul pas este acela de a îndeparta cu grija folia de protectie, imediat după realizarea montajului. In caz contrar, exista pericolul imprimarii foliei pe suprafața profilelor.
Mentineti si prelungiti durata de viata a ferestrelor dumneavoastra prin lubrifierea pieselor mobile de feronerie cu o picatura de ulei cel puţin o data pe an, pentru a permite ferestrelor dumneavoastră sa se deschida si sa se inchida si pe viitor fara probleme. Recomandat ar fi intretinerea termopanelor odata la 6 luni. Produse necesare pentru intretinerea ferestrelor dumneavoastra, le puteti procura la pachet in setul nostru special de intretinerea a tamplariei pvc salamander, care include:  ulei special pentru feronerie, stick special cu vaselina siliconica pentru gresarea garniturilor de etansare, detergent non abraziv pentru suprafetele lucioase ale termopanelor si o laveta din fibra speciala ce curata eficient suprafetele tamplariei.
Setul de intretinere va fi folosit conform acestor instructiuni:
1.Crema detergent non abraziv de intretinere, va fi folosit in cantitati mici aplicate pe o laveta usor umezita.
2.Vaselina siliconica speciala pentru garnituri, va fi aplicata in strat subtire pe garnituri, numai dupa curatarea prealabila a acestora cu detergenti non agresivi. Garniturile se vor unge anual cu aceasta substanta (vaselina siliconica), pentru a asigura conservarea calitatilor de elasticitate si luciu ale garniturilor.
3.Uleiul special pentru feronerie trebuie aplicat numai dupa ce feroneria a fost curatata si aspirata in prealabil. Uleiul special pentru feronerie se va aplica sub forma unor picaturi introduse prin capul special al tubului in orificiile special prevazute si semnalizate pe suprafata feroneriei.
4. Laveta din microfibra speciala, va fi folosita doar la curatarea finala ale profilelor pvc.
Pentru o funcţionare si pastrare pe durata cat mai lunga a ferestrelor dumneavoastra este nevoie o ingrijire constanta a acestora. Aceste solutii de curatare oferite de firma noastra, sunt rezultatul experienţei de decenii ca producator de profile din PVC si au ca scop prelungirea duratei de viata a ferestrelor dumneavoastra si totodata a multumirii dumneavoastra ca ati primit o solutie completa pentru o intretinere usoara si profesionala a ferestrelor din pvc.

bottom of page